Index Vakbarát Hírportál

Drogtúladagolásban halt meg a valóságshow-sztár

2023. július 16., vasárnap 11:58

A San Diego County Medical Examiner megállapította, hogy a realitysztár Denise Russo fentanil és metamfetamin véletlen túladagolása miatt halt meg.

Denise Russo a halálakor 44 éves volt. A valóságshow, az X-Life, amiben szerepelt, egy szezont ért meg. Három extrém sportolót és a feleségüket követte, ahogy híres emberként élik a mindennapi életüket.

Russo akkoriban Pierre-Luc Gagnon profi gördeszkással járt. Volt egy közös fiuk, de a lány halála előtt nem sokkal szakítottak – írja a Deadline. A nő egy barátja lakásán halt meg, San Diegóban, de akkoriban hajléktalan volt, és az autójában élt.

A gyerekéért küzdött

Halála előtt Russo részt vett az Inked Magazine címlaplánykereső versenyében (egy előválogatón hatodik lett). A versenyen  kérdőívet kellett kitölteni, amelyben megkérdezték  Russót, mit kezdene a 25 ezer dolláros fődíjjal, és azt mondta, arra fordítaná, hogy „újra kapcsolatba lépjen” nyolcéves fiával.

„A pénzt arra használnám, hogy létrehozzak egy alapítványt, hogy újra kapcsolatba léphessek a fiammal – válaszolta. – Egy fárasztó gyerekfelügyeleti csatán mentem keresztül, és még mindig lábadozom. A pénz segítene stabilitást teremteni az életben, hogy újra együtt lehessünk.” 

Rovatok