Index Vakbarát Hírportál

Budapest után szlovákiai koncertjüket is lemondták Johnny Deppék

2023. július 20., csütörtök 13:34

A Hollywood Vampires július 20-án este Szlovákiában lépett volna fel, de a két nappal korábbi, budapesti esethez hasonlóan valószínűleg ez a koncert is elmarad, ugyanakkor ez némileg hamarabb derült ki. Egyelőre hivatalos bejelentést nem tett a zenekar azzal kapcsolatban, mi áll a sorozatos lemondások hátterében.

Ahogy azt korábban megírtuk, 2023. július 18-án Budapesten lépett volna fel a Hollywood Vampires, de a koncertet nagyjából a kezdés előtt egy órával lemondta a zenekar.

Akkor nem indokolták a döntést, csupán meg nem erősített forrásokból értesültünk róla, hogy Johnny Depp hirtelen rosszul lett. Most két nappal később Szlovákiában játszott volna a zenekar, de fél nappal a fellépés előtt megismétlődött a két nappal ezelőtti eset.

Rossz ómen

Bár a zenekar még nem adott ki hivatalos közleményt, a Profi Event Facebook-oldalán már megjelent egy poszt, amely ezt erősíti meg, valamint a helyi sajtóban is elkezdett terjedni a hír.

Feltehetően hasonlóan fognak eljárni a jegyvisszatérítés és pótlás kérdésében, de amint hivatalos információkat is kapunk, cikkünk frissül.

A zenekar tagjai a két koncert között a régióban maradtak, Alice Cooper több rajongóval is fotózkodott, valamint a Guns N’ Roses-koncerten is lencse végre lehetett kapni július 19-én este.

A zenekar budapesti lemondása hatalmas csalódást okozott a közönségnek. Hiába nem volt lincshangulat, a hivatalos bejelentés után egy órával is ezrek várakoztak a Papp László Sportarénánál. Egyesek abban reménykedtek, hogy hátha mégis megtartják a koncertet, mások várták, hogy egy-egy zenekartag feltűnjön,

de sokan csak nem akarták elhinni, hogy valóban ez történik.

A helyszínen megjelent emberek közül többen messziről utaztak a fővárosba, így a jegyár visszatérítése esetén is nem kevés utazási és szállásköltséget buktak a rajongók. Kérdés, hogy a sorozatos lemondások vajon milyen hatással lesznek a zenekarra nézve, valamint hogy a csapat menedzsmentje fog-e érdemi magyarázatot adni az eseményekre.

Rovatok