Index Vakbarát Hírportál

Nem csak a Szigeten futhatunk bele szigetes programokba

2023. augusztus 9., szerda 08:52

A négynapos rendezvénysorozat augusztus 10–13. között várja különböző ikonikus helyszíneken nem csak a Sziget Fesztivál látogatóit.

A Halászbástyán a Cinema hall és BeMassive Castle Partyk, a megújult Városligetben a House Piknik City Piknik, az Eiffel téren a City Matiné kerül megszervezésre. Az Európa hajón zajló Cruisin Boat Partyk pedig már évek óta kedveltek nem csak a Szitizenek körében. A rendezvényeken ismert nemzetközi és hazai sztárok lépnek fel, mint például MATADOR(IRL), DJ TENNIS (IT), Glowal (IT), James Zabiela( UK), Nick Curley (DE) vagy a Kraak &Smaak Dj Set (NL).

Több napon át tartó buli a fővárosban

Csütörtökön a Cinema Hall szervezésében Matador (IE) lép fel a festői Halászbástyán. Ezt követi Pénteken Glowal (IT) duója, a Be Massive rezidens DJ-inek támogatásával. Ezen a kétnapos exkluzív eseményen a város szédítő panorámáját csodálva bulizhatnak az ide látogatók.

Szombaton a House Piknik megszokott dzsungeles látványvilágával és tech-house ütemével várja a látogatókat a Városligetben. Nick Curly (DE), a nap nemzetközi fellépője, a magyar line up-ot a House Piknik rezidens fellépői adják. Piknikhez illően pedig nemcsak a zenéé a főszerep, hanem a nappali együttlét, kikapcsolódás is garantált.

Vasárnap a lezárásról a CityMatiné csapata gondoskodik, akik Dj Tennis (IT) és Kraak & Smaak (NL) DJ-szettjével zengik be az Eiffel teret! Központi elhelyezkedésének köszönhetően ez a tökéletes daytime program egy hosszú, Szigeten eltöltött éjszaka előtt.

Évek óta színesítik a Sziget Fesztivál világát a Cruisin Boat Partyk. A város dunai szakaszán közlekedő hajó nem csak zeni programjával, hanem a teljes Budapest dunai panorámájával ad lélegzetelállító élményt. A pénteki napon Bart Skils (NL), szombaton James Zabiela (UK), vasárnap pedig a Vunzige Deuntjes Soundsystem (NL) gondoskodik a feledhetetlen hangulatról.

A Mastercard segítségével emellett egy új és izgalmas repohár innovációval is készülnek a szervezők. A Sziget City Takeover eseményeken a repoharak teljes árát egyenesen a bankkártyákra kapják vissza a látogatók, az országban először.

Rovatok