Index Vakbarát Hírportál

Még véget sem ért a Sziget, máris bejelentették a következő időpontját

2023. augusztus 15., kedd 20:21

A Sziget Zrt. cégvezetője, Kádár Tamás szerint több százezer látogatója volt a Szabadság Szigetének. Jövőre a harmincadik, jubileumi Sziget Fesztiválra különleges akcióval készülnek.

„Jövőre jön a jubileumi, harmincadik Sziget, már azt is tudjuk, mikor. Augusztus 7–12. között ünnepelhetjük a jeles alkalmat, amire egy különleges jegyakcióval, már pár nappal a fesztivál zárása után bebiztosíthatjuk a helyünket” – jelentette be Kádár Tamás, a Sziget Zrt. cégvezetője. 

Kádár szerint nagy vízválasztó volt az idei év a Sziget történetében. Azt mondta, sikerült, egy nagyot lépve, a vendégélmény fokozásával újraértelmezni a Sziget-életérzést úgy, hogy a fesztivál sokszínű programkínálata is formálódott a hazai és egyre bővülő nemzetközi közönség igényeihez. 

Örömmel nyugtáztuk, hogy a tavalyi, még a pandémia nyűgjeit nyögő év után mennyire nagy az érdeklődés a Sziget iránt. Idén sem panaszkodhatunk a látogatószámra, és bízunk abban, hogy a megújulás hírét sokan viszik majd szét szerte a világban

– tette hozzá Kádár, aki azt is elárulta, hogy két közel telt házas nappal és a Sziget végéig összesen valamivel több mint 420 ezer látogatóval számolnak.

Jubileumi ajándékot is bejelentettek

„Jövőre 30. alkalommal fogunk együtt ünnepelni a Szabadság Szigetén. Ebből az alkalomból augusztus 17-én este 8-tól, 48 órán keresztül nagyon különleges áron vásárolhatnak a Szitizenek 6 napos bérletet vagy VIP-bérletet, de készülünk egy új bérletverzióval a 21 éves vagy annál fiatalabb látogatóinknak is” – mondta Kádár, aki hozzátette: a részletekért érdemes a Sziget weboldalát és közösségimédia-felületeit figyelni.

Rovatok