Index Vakbarát Hírportál

Lemondta koncertjét a Strand Fesztivál sztárfellépője

2023. augusztus 26., szombat 11:31

Mégsem lép fel a Strand Fesztiválon Rosa Linn örmény származású énekesnő, akit a legtöbben a tavalyi Eurovíziós Dalfesztiválról ismerhetnek.

Zárónapjához érkezett az idei Strand Fesztivál, amelyen olyan előadókat, zenekarokat láthatnak majd élőben a zamárdiak, mint például a Margaret Island, a ValMar, ByeAlex és a Slepp vagy Majka. Eredetileg a program szerint az este folyamán két külföldi fellépő is szórakoztatta volna a közönséget, ám a fesztivál közösségi oldalán megjelent bejegyzés szerint közülük a Purple Disco Machine-nal kell beérniük a fesztiválozóknak, mivel a 23 éves örmény énekesnő, Rosa Linn lemondta koncertjét. 

Rosa Linn sajnos lemondta a hétvégi koncertjeit, így a Strandot is. A Foodora színpad programjai így alakulnak ma: 18:30 Margaret Island, 20:30 ValMar, 01:00 Purple Disco Machine

– írták a posztban. 

Rosa Linn még a 2022-es Eurovíziós Dalfesztiválon vált ismertté, és ugyan a versenyre készült, Snap című szerzeménye azóta világszerte híressé vált, végül csak a huszadik helyet tudta megszerezni. A győzelmet az ukrán Kalush happolta el előle. 

Rovatok