Index Vakbarát Hírportál

Tóth Gabi összekulcsolt kézzel borult térdre

2023. október 8., vasárnap 06:12

Tóth Gabi mindig imádkozik, mielőtt színpadra lép.

„Áldj meg minket, Szűz Mária, égi rózsaszál. Áldd meg tisztelő népedet, mely oltárod előtt áll!” – írta friss Instagram-bejegyzésében Tóth Gabi. A szöveg egy egyházi énekből származik, amelyet Volly István gyűjtött. Az énekesnő most a közösségi oldalán osztotta meg a Szűz Máriához szóló sorokat. 

Tóth Gabi korábban azt mondta, sokan támadták már a kereszténysége miatt. Az énekesnő egy tavalyi interjújában arról beszélt, hogy a nagymamájának köszönheti a vallásosságát, és hogy a színpadra lépés előtt mindig imádkozik. Sőt, arról is beszélt korábban, hogy már a saját bőrén is megtapasztalta a keresztényüldözést – írja az RTL.

Valami véget ért, valami elkezdődött

Tóth Gabi a közelmúltban kilépett Krausz Gáborral kötött házasságából, ami után kiderült, hogy az énekesnő szívét a Fricska táncegyüttes egyik tagja rabolta el. Tóth Gabi és Papp Máté Bence Horvátországban nyaraltak a táncos családjával együtt. Miután hazajöttek, az énekesnő kétszer fel is lépett a Fricskával.

A nyár végén nagy visszhangot váltott ki, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor útjai elválnak egymástól. Az énekesnő korábban a TV2-nek adott interjút annak apropóján, hogy a Sztárban sztár leszek! című műsor negyedik évadában mesterként szerepel. Tóth Gabi azt mondta: nagyon kimerítette a nyár, sokat koncertezett, és a forgatás is megterhelő volt, de a kislányából erőt tudott meríteni.

Én egyébként nagyjából ugyanazt hozom, ugyanazt adom, mint először, amikor beültem a mesterszékbe. Talán annyi, hogy most már több szempontot figyelembe veszek, hogy ki az, aki[ről] már az elején, az első jelekből látom, hogy alkalmas arra, hogy az élő show-ba kerüljön

– mondta a csatornának.

Rovatok