Index Vakbarát Hírportál

Így bulizik együtt Sheldon Cooper a Jóbarátokkal

2023. október 9., hétfő 13:34

A Comedy Central a 15. születésnapját ünnepli. A jeles alkalomból a műsoron lévő legnépszerűbb sorozatok karakterei is felköszöntötték az otthonukként szolgáló humorcsatornát. A meglepetésvideó többek közt a Family Guy, az Agymenők, a Jóbarátok és a South Park figuráit tereli egy közös házibuliba.

A 15. évfordulón mindenki tiszteletét tette, aki valaha a humoradó berkeiben kiteljesedett, így nem maradhatott ki Peter Griffin és családja, a legszerethetőbb tudóscsapat, a New York-i jóbarátok, valamint a szókimondó, coloradói örök negyedikesek sem.

A fergeteges összejövetelt a Comedy Central háromperces videója foglalja össze, amely a népszerű sorozatok rövid pillanataiból állított össze önálló narratívát – áll az Indexnek eljuttatott közleményben. 

Az ünneplésből a csatorna természetesen nem akarja kihagyni a rajongókat sem. A Comedy Central Facebook-oldalán, az október 9-i héten címadóverseny indul a videó alapján: a legkreatívabbnak pedig értékes ajándékcsomag ütheti a markát.

Nemrég debütált a humorcsatorna szülinapi dalvideója is, amelyben olyan híres színészek, szinkronhangok vagy humoristák működtek közre, mint Lengyel Tamás, Kerekes József, Vándor Éva, Kovács András Péter, Ráskó Eszter, Mogács Dániel vagy Janklovics Péter.

Rovatok