Index Vakbarát Hírportál

Johnny Depp megszólalt a peréről: Az egyik leghülyébb dolog volt az emberiség történetében

2023. október 12., csütörtök 05:59

Johnny Depp színész és énekes a Népszavának adott interjút, ahol többek között beszélt a Jeanne du Barry – A szerető című filmről, valamint legújabb filmjéről, amit Budapesten forgat, emellett pedig az Ambert Heard-perről is szót ejtett.

„Visszatértem. Nem hagytam el semmit. El kell menned ahhoz, hogy visszajöjj. Én nem mentem sehova. Csak a telefonom csörgött kevesebbszer, persze, mert mintha csak én lettem volna az új Charles Manson” – mondta a Népszavának adott interjúban Johnny Depp arra a felvetésre, hogy a Jeanne du Barry – A szerető című film a nagy visszatérés számára az Amber Heard elleni pere után.

A Golden Globe-díjas amerikai színész, producer és zenész többek között arról is beszélt, hogy

Az évszázad pere

Az egész világon nagy port kavart a Depp kontra Heard per, aminek végén a héttagú esküdtszék bűnösnek találta Heardöt három rágalmazási vádpontban, és arra kötelezte, hogy fizessen 10 millió dollár kártérítést Deppnek. Deppet egy rágalmazási vádpontban találták bűnösnek, Heardnek pedig 2 millió dollár kártérítést ítéltek meg, Depp egykori ügyvédje, Adam Waldman kijelentései miatt, amelyek állítólag ártottak Amber Heard hírnevének.

Akkor Depp ügyvédjei keresetet nyújtottak be a Virginia Circuit Fellebbviteli Bíróságon, ugyanis szerintük az esküdtszék téves ítéletet hozott, Depp ugyanis nem vonható felelősségre ügyvédje kijelentései miatt.

Alig telt el egy hónap, Amber Heard ügyvédjei is keresetet nyújtottak be: fellebbeztek az ítélet ellen, amely szerint 10 millió dollár kártérítést kell fizetnie a színésznőnek, és újabb tárgyalást követeltek.

Rovatok