Index Vakbarát Hírportál

Tom Cruise nélkül érkezik az új Top Gun

2023. október 19., csütörtök 09:56

Top Gun: The Next Generation címmel új dokumentumsorozatot rendelt be a National Geographic.

A Mafab szerint a sorozat a haladó repülési kiképzési programban részt vevő tiszteket mutatja be, akik a legjobb vadászpilótákká szeretnének válni. A nézők végigizgulhatják a különböző repülési teszteket, többek között egy repülőgép-hordozóra való leszállást a tengeren. 

A történet a haditengerészet növendék pilótáinak szemszögéből kerül a nézők elé, akik nyomon követhetik a repülősök útját a levegőben, az órákon, az otthonukban egészen addig, amíg néhányan lehetőséget nem kapnak arra, hogy az F–35C Lightning II-vel repüljenek. 

Tom Cruise filmje ihlette

A produkció a 2022-es Top Gun: Maverick sikerén felbuzdulva készül el. Tom McDonald, a NatGeo ügyvezető alelnöke szerint ezek az elit pilóták nem csak rendkívül képzettek és lenyűgöző dolgokra képesek, de mindannyian nagyon különböző történeteket mesélnek el. A Nat Geo exkluzív hozzáférésével a sorozat egy izgalmas, vizuálisan lenyűgöző utazásnak ígérkezik.

Tanya Shaw, a Zinc Television ügyvezető igazgatója hozzátette, a szereplők életébe való intim betekintés és a sorozatot átszövő, érzelmekkel teli, karaktervezérelt történetszálak élénk, lebilincselő narratívát fognak festeni azokról a fiatal férfiakról és nőkről, akik belevágnak ebbe a rendkívül stresszes folyamatba.

Rovatok