Index Vakbarát Hírportál

Drámai részleteket közölt a rendőrség Matthew Perry halálának körülményeiről

2023. október 31., kedd 10:26 | aznap frissítve

Nyilvánosságra került a rendőrségi jelentés Matthew Perry tragikus haláláról, aki 54 éves korában megfulladt saját jakuzzijában szombaton. A hivatalos rendőrségi iratok szerint a Jóbarátok színésze már halott volt, mire rátaláltak.

A New York Post újabb információkat tudott meg Matthew Perry halálának körülményeiről. Mint írták, a rendőrséghez szombaton érkezett bejelentés arról, hogy Perry a pezsgőfürdőjében van, és nem lélegzik. A hatóságok a telefonáló személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra.

A TMZ szerint a bejelentő a 911-es segélyhívó számot tárcsázta, a hívás egy részlete pedig nemrég nyilvánosságra került. A felvételen csak a diszpécser hallható, aki többször is „fulladásról” beszél kollégáinak, a hanganyag többi részét kisípolták.

A Post úgy tudja, a Los Angeles-i Tűzoltóság 16 óra 7 perckor, a Los Angeles-i Rendőrség pedig 16 óra 10 perckor érkezett meg a helyszínre. 

A rendőrségi nyilatkozat szerint 

a Jóbarátok színészét már teljesen elnyelte a víz, mire rátaláltak.

„Egy felnőtt férfi beteg meghalt. A pácienst egy oda érkező találta meg, aki elmozdította az áldozatot úgy, hogy a feje kilógjon a vízből” – írta a rendőrség.

A közlemény arról is írt, hogy a tűzoltók kihúzták Perryt a jakuzziból, majd egy gyors orvosi vizsgálat után megállapították, hogy már nem él.

Úgy tudni, a színész otthonában vényköteles gyógyszereket, antidepresszánsokat, szorongásoldó szereket és COPD-gyógyszereket is találtak a mentősök. Mint kiderült, a boncolást azóta már elvégezték, viszont az csak a toxikológiai vizsgálatból derül ki, hogy Perry a halála előtt fogyasztott-e bármilyen szert.

Rovatok