Index Vakbarát Hírportál

Megjelent az új Garfield-film előzetese

2023. november 14., kedd 06:04

Hétfőn megjelent a Garfield előzetese, amelyben Chris Pratt kölcsönzi a hangját a híres narancssárga macskának.

A Sony Pictures hétfőn közzétette a Garfield előzetesét. A filmben Chris Pratt adja a hangját a címszereplő macskának, de mellette Samuel L. Jackson, Nicholas Hoult, Brett Goldstein és Hannah Waddingham hangját is hallhatjuk majd – írja a Screen Rant.

A Mark Dindal által jegyzett Garfield várhatóan 2024. május 24-én kerül majd a mozikba. A film Garfield és gazdája, Jon Arbuckle kapcsolatára fog koncentrálni.

Bár a film még hónapokra van a megjelenéstől, a Garfield máris hírhedt lett a szakmában. Ez elsősorban a főszereplő Prattnek köszönhető, aki a hollywoodi A listások fekete bárányává vált a személyes és politikai nézetei körüli viták miatt.

Részben ennek az ellentmondásnak köszönhetően Prattet széles körben kritizálták a Garfield szerepéért.

A Garfield-vita akkor fokozódott tovább, mikor Pratt szerepet kapott a The Super Mario Bros.: A film című animációs filmben. Pratt a filmben a főszereplő, Mario hangját adta, és annak ellenére, hogy a szerep iránti elkötelezettségét hangoztatta, a klasszikus Nintendo-karakter hangja szinte pontosan úgy hangzott, mint a színész tipikus beszédhangja. A film végül elsöprő kasszasiker lett, de ennek ellenére nem tett jót Pratt szinkronszínészi hírnevének.

A Garfield-előzetesben először hallhatja a közönség, hogy Pratt milyen hangon szólaltatja meg a lasagneimádó macskát. A film valószínűleg ismét erős nézői reakciókat fog kiváltani.

Rovatok