Index Vakbarát Hírportál

A Jóbarátok újabb szereplője emlékezett meg Matthew Perryről

2023. november 15., szerda 10:32

Courteney Cox színésznő is megemlékezett a közelmúltban elhunyt Matthew Perryről. Szerinte a volt kollégája vicces és kedves volt.

Matt LeBlanc után Courtney Cox is közösségi oldalán szólalt meg egykori kollégája, Matthew Perry haláláról – írja az ABC News. A színészek a Jóbarátok című sorozatban nemcsak barátok voltak, hanem egy párt is alkottak.

Courtney Cox megosztotta Instagram-oldalán az egyik kedvenc jelenetét is Perryvel a Jóbarátok című sorozatból. Azt is odaírta, mit jelentett számára az 54 éves korában meghalt színésztársa.

„Annyira hálás vagyok minden pillanatért, amit veled töltöttem, Matty, és mindennap hiányzol. Amikor olyan szorosan dolgozol valakivel, mint én Matthew-val, több ezer pillanat van, amit bárcsak megoszthatnék! Egyelőre ez az egyik kedvencem” – fogalmazott a színésznő.

„Hogy egy kis háttértörténetet mondjak, Chandlernek és Monicának egy éjszakát kellett volna eltöltenie Londonban. De a közönség reakciója miatt ez a jelenet lett a szerelmi történetük kezdete. Ebben a jelenetben, mielőtt elkezdtünk forgatni, egy viccet suttogott nekem. Gyakran csinált ilyesmit” – írta Cox a bejegyzésében, amelyet úgy zárt:

Vicces volt, és kedves.

Mint megírtuk, október 28-án Los Angeles-i otthonában halt meg Matthew Perry, a Jóbarátok Chandler Bingje. Halálhíre az egész világot megrázta, a sztárvilágból rengetegen fejezték ki együttérzésüket, és osztották meg szebbnél szebb gondolataikat a színészről.

Két nappal Matthew Perry halála után a Jóbarátok című sorozat főszereplői – Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer – közös közleményben reagáltak barátjuk halálára.

Rovatok