Index Vakbarát Hírportál

A Beatrice két tagja is kilép a zenekarból

2024. január 2., kedd 18:41

Nagy Hunor Attila közösségi oldalán számolt be a döntésről. A leírtak alapján saját akaratából távozik a zenekarból. Ennek pontos okait egyelőre nem osztotta meg a nyilvánossággal.

Facebook–oldalán tette közzé a hírt a Betarice dobosa, Nagy Hunor Attila, hogy 13 év után távozik a zenekarból. A posztban köszönetet mondott a zenekarnak, amivel több mint egy évtizedet tölthetett együtt. Úgy fogalmaz:

saját döntésből távozom a Beatricéből, tudatosan, barátsággal és tisztelettel!

Nincs magyarázat

A bejegyzésben arról is beszél, hogy hálás édesapjának, aki elindította az úton, és örökké példakép lesz a számára, valamint hálás közönségüknek is, amiért kitartottak mellettük, történt bármi. A zenész az elmúlt évtized alatt számos igaz barátot szerzett, akiket a mai napig szeret és tisztel.

Az okokat egyelőre nem osztotta meg a nyilvánossággal. A posztban azt ígéri, amint megtalálja a megfelelő módot és időt rá, megteszi. A bejegyzés alatt kommentelők egyszerre csalódottak és értetlenek a döntés okait tekintve, azonban a többség sikerekben gazdag jövőt kíván a zenésznek.

Nagy Hunor Attila nem csupán az ütőhangszerért volt felelős a Beatricében. Saját oldalán közzétett biográfiája szerint a zenekar közösségimédia-felületei is őhozzá tartoztak. Ezen felül a zenész producerként is aktívan tevékenykedik. Ő felelt többek között a Feró 75 – „Ahogy ti zenéltek...” című lemez munkálataiért.

Eközben a zenekar gitárosa, Kékkői Zalán is bejelentette, hogy elhagyja a Beatricét, amelyről szintén Facebook bejegyzésben számolt be. A zenész 2018-ban, öt éve csatlakozott a csapathoz, első közös fellépésük pedig a negyvenedik születésnapi koncerten volt.

Nagy Hunor Attilához hasonlóan Kékkői sem részletezte kilépésének okait.

A zenekar saját Facebook–oldalán is hírt adott a történtekről, ahol mindkét zenész üzenetét megosztották. A bejegyzés elején arról ír a csapat, hogy 2024-ben folytatják a munkát, és hamarosan új felállással tér vissza a Beatrice. További részleteket későbbre ígértek.

Rovatok