Index Vakbarát Hírportál

Hogyan lehet egy politikusnőt megtanítani hazudni?

2024. január 6., szombat 12:24

Ősbemutatóra készül az Orlai Produkció. 2014. január 7-től látható a 6szín különlegesen berendezett színháztermében Tasnádi István új darabja Mikor hazudtam? címmel. A politikai pszichothrillerben Péterfy Bori és Rohonyi Barnabás alakítja a politikusnő, illetve a kommunikációs tréner szerepét.

Elhallgatások, félrevezetések, leleplezések, csapdák, folyamatosan változó hatalmi pozíciók, kegyetlen játékok, szövevényes viszonyok és egy végig lappangó titok – ez várható az Orlai Produkció legújabb bemutatójában, amelyet Mikor hazudtam? címmel mutatnak be 2024. január 7-én a 6színben.

Tasnádi István váratlan fordulatokkal teli, a társadalmi szatíra és a politikai pszichothriller határmezsgyéjén egyensúlyozó, komoly morális kérdéseket feszegető új darabjában semmi nem az, aminek első látásra tűnik.

Összekeveredik az igazság a hazugsággal

Egy középkorú politikusnő, aki komoly karrier előtt áll, és egy fiatal kommunikációs tréner férfi ül egy szobában. Az egyik képtelen hazudni, a másik azért van ott, hogy megtanítsa. A kezdeti hűvös távolságtartás után azonban hirtelen felizzik közöttük a levegő. 

A tréning különös fordulatot vesz,

a valóság körvonalai fokozatosan elmosódnak, és végképp összekeveredik az igazság a hazugsággal...

A feszültséggel teli kamaradrámát Péterfy Bori és Rohonyi Barnabás játssza a szerző, Tasnádi István rendezésében. A Fédra Fitness, a Kupidó, az Apád előtt ne vetkőzz és a Tapasztalt asszony után ez Tasnádi István ötödik rendezése az Orlai Produkciónál.

Rovatok