Index Vakbarát Hírportál

Fodor Zsóka azért tért vissza, mert nem tud megélni a nyugdíjából

2024. január 7., vasárnap 15:55 | aznap frissítve

Bár az ország a Barátok közt Magdi anyusaként ismerte meg és zárta a szívébe, Fodor Zsóka a sorozat végén kijelentette, hogy soha többet nem akar szerepelni napi sorozatban. Ám most meggondolta magát.

A 81 éves színésznő újra látható a képernyőn minden hétköznap este, ugyanis elvállalt egy szerepet A szomszéd tehene című napi sorozatban, melyben bár nem olyan kulcsszerepet alakít, mint Magdi néniként a Barátok közt című sorozatban, itt is rendszeresen feltűnik a képernyőn Pergő Kamilla alapítványvezetőként, akinek a karakterét kifejezetten a színésznőre írták. 

Fodor Zsóka elárulta, hogy miért döntött úgy, hogy újra forgat egy napi sorozatban. Az egyik oka a rendező személye, Kalamár Tamás, akiről így beszélt:

Ott van Kalamár Tamás, akit végtelenül szeretek, és amíg élek, szeretni fogok, mert ami jó történt velem az utóbbi 25 évben, az mind neki köszönhető.

A másik ok, amiért újra kénytelen volt napi szintű aktív színészkedést vállalni a nyugdíjas éveiben, az jóval prózaibb: a pénz – írja a Blikk.

Fodor Zsóka elárulta, hogy nem tud megélni a nyugdíjából, és hiába van spórolt pénze és megtakarítása, az nem elég arra, hogy kényelmesen finanszírozni tudja az életét.

Háromszor annyiba kerül a pesti és a pécsi lakásom rezsije, mint a nyugdíjam. De ezt cseppet sem bánom, mert imádok játszani. Mivel prózai színésznő vagyok, nekünk szeptembertől tavasz végig tart a szezon. Nyáron inkább a zenés darabokra van igény. Így jól jött ez a nyári munka és a vele járó gázsi is

– jelentette ki.

Rovatok