Index Vakbarát Hírportál

Az Emily Párizsban sztárja kritikus állapotban került kórházba

2024. január 20., szombat 14:04

A sorozat Mindyje decemberben a Maldív-szigeteken vakációzott, ahol mandulagyulladást kapott, amely aztán szeptikus sokkot okozott, és megfertőzte a színésznő több szervét is.

A 32 éves Ashley Park az Instagramon jelentette be, hogy felépülőben van betegségéből, amely miatt 2024 első heteiben kórházba került – vette észre a Variety magazin. A helyzet elég rossz volt, ez éppen abból derül ki, ahogyan megköszöni orvosainak, amit érte tettek: „Hálás vagyok, hogy az egészségem javult, annak ellenére, amit kezdetben mondtak nekünk.” 

Szerelmes vallomás

A színésznő a férjéhez, a sorozatban szintén szereplő Paul Formanhez is címzett pár kedves szót: „Köszönöm, hogy feltétel nélkül mellettem voltál mindvégig. Megnyugtattál és segítettél, miközben három külföldi kórházat is megjártunk.”

Ott voltál velem egy hétig az intenzív osztályon, a félelmetes sürgősségin, a számos vizsgálaton. Átsegítettél a teszteken és injekciókon, gyötrelmes fájdalmakon, miközben egyedül voltunk a világ másik felén, távol mindenkitől, akit ismerünk. Szeretlek, Paul. Jobban, mint azt el tudnám mondani.

Ezután kiemelte a vele foglalkozó nővérek hozzáértését; valamint hálát mondott az üdülőhely csapatának, amiért gyorsan reagáltak, és segítették őt a fordításban, amivel létfontosságú támogatást nyújtottak. 

Kimaradhat a sorozatból?

Ashley Park így folytatta: „Haboztam megosztani a történteket, mivel még tart a felépülésem, de most már tudom, hogy túl vagyok a legrosszabbon. Gyógyulok, és ígérem, rendbe jövök.”

Az Emily Párizsban negyedik évada jelenleg is készül, ezért kérdéses, hogy Park kórházi kezelése befolyásolja-e a forgatásokat, vagy esetleg a forgatókönyvet kell átírni miatta. 

Lily Collins, a sorozat másik főszereplője így kommentálta a fotókat: „Alig tudok rájuk nézni sírás nélkül. Szeretlek, és örökké hálás leszek, hogy túl vagy a nehezén. És köszönet neked is, Paul, a hihetetlenül nagy szívedért és azért, hogy minden lépésnél ott voltál. Alig várom, hogy mindkettőtöket megölelhesselek.”

Rovatok