Index Vakbarát Hírportál

Bruce Springsteen gyászol, meghalt az édesanyja

2024. február 2., péntek 14:54

Bruce Springsteen édesanyja, Adele Springsteen 98 éves korában meghalt. A legendás zenész a The Wish dalszövegével tisztelgett az elhunyt előtt.

Bruce Springsteen hivatalos Instagram oldalán osztotta meg a szomorú hírt, hogy édesanyja, Adele Ann Springsteen meghalt. A rocker a The Wish című dalának szövegét idézve tisztelgett édesanyja előtt.

Emlékszem, reggel anya, amikor meghallottam az ébresztőórád csörgését. Feküdtem az ágyban és hallgattam, ahogy készülődsz a munkába, a sminkesdobozod hangját a mosdókagylón.

Bruce Springsteen 2021-ben a Todaynek elmondta, hogy az Alzheimer-kórral folytatott küzdelme ellenére édesanyja még mindig felismerte őt.

„Nem tud beszélni. Nem tud állni. Nem tudja magát etetni. De amikor meglát engem, mindig mosolyog” – fogalmazott Springsteen. 

Adele Springsteent három gyermeke, menye, Patti Scialfa, veje, Bob Roth és Michael Shave, unokái, Evan, Jessica, Sam és Ruby Roth, Christopher Shave és Marisa Potts, valamint dédunokái, Lily Harper Springsteen, Nicole és Samantha Shave gyászolja.

Rovatok