Index Vakbarát Hírportál

Érkezik az élő szereplős Naruto-film

2024. február 24., szombat 19:31

A Lionsgate leszerződtette a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája rendezőjét, Destin Daniel Crettont az élő szereplős Naruto-adaptáció megírására és rendezésére – jelentette be Adam Fogelson, a filmstúdió elnöke szombaton.

A film a Masashi Kishimoto által készített mangán alapul majd – tudta meg a Variety. „Igazi megtiszteltetés volt találkozni Kishimoto-sannal Tokióban. (...) Nagyon izgatottak vagyunk, hogy együttműködhetünk, és együtt elhozhatjuk a Narutót a nagyvászonra” – nyilatkozta a bejelentés után Destin Daniel Cretton.

Masashi Kishimoto úgy fogalmazott, hogy miután látta Cretton egyik akciófilmjét, egyből úgy gondolta, hogy „ő lenne a tökéletes rendező” a Naruto megfilmesítéséhez.

Amikor találkoztam Destinnel, nyitott rendezőnek találtam, aki hajlandó volt elfogadni az észrevételeimet, és határozottan úgy éreztem, hogy együtt tudunk majd működni a gyártási folyamatban

– folytatta Kishimoto, majd hozzátette, hogy az élő szereplős Naruto „egy látványos, akcióval és mély drámával teli film lesz”.

„Ezt a mangaklasszikust rajongók milliói szeretik szerte a világon, és Destin olyan víziót adott az alapanyaghoz, amelyről úgy gondoljuk, hogy meg fogja mozgatni ezt a hatalmas rajongói bázist és azokat is, akik számára újdonság a Naruto világa” – mondta a Lionsgate elnöke.

Rovatok