Index Vakbarát Hírportál

Fluor Tomi és Diaz elmondta, miért nem engedték koncertezni sok helyen a Wellhellót

2024. március 20., szerda 10:47

Fluor Tomi és Diaz, az idén tizedik születésnapját ünneplő Wellhello frontemberei a jubileumi arénás koncertre készülve interjút adtak az RTL-nek, amiben a zenekar kezdeteit elevenítették fel, és az apaság témakörét is érintették.

Az RTL felidézte, hogy a Wellhello 2015 májusában tartotta az első telt házas koncertjét a Budapest Parkban. A zenekar első kiadott száma, a hatalmas sikert arató Rakpart ugyanebben az évben jelent meg, és nagyrészt ennek a dalnak volt köszönhető, hogy a banda 165 koncertet adhatott ebben az évben.

Az első évben iszonyatosan nyomott áron lett az egész eladva. Utólag ezt már eléggé bántuk is

– emlékezett vissza Fluor.

Mint a két frontember az RTL-nek elmesélte, eleinte voltak olyan szórakozóhelyek, ahová nem akarták beengedni őket fellépni. Fluor Tomi felidézte, milyen volt a megítélésük egyes körökben:

Ó, Fluor, az ilyen tinidolog, nehogy már majd a mi jó kis alter helyünkön ők legyenek. […] Jól van, majd egy év, megy a süllyesztőbe, még egy slágere van…

Komolyabb témákra evezve Diaz az apaságáról is beszélt.

„Óriási dolog volt először a kezemben tartani az Ábelt, vagy belenézni a szemébe. Most a kedvenc pillanatom az, amikor hazaérkezem, látom, hogy mennyire örül nekem, amikor meglát. […] Próbálok minél jobb apuka lenni, igyekszem” – mondta az énekes.

Fluor Tomi pedig arról nyilatkozott, hogy neki „nem áll úgy egyelőre a szerelmi élete, hogy gyereke legyen”.

Én azért kicsit más típusú életet élek

– tette hozzá. „Az az igazság, hogy pasiként én még ráérek. Inkább vagyok még csajozós, mint hogy egy válás és három gyerek legyen mögöttem” – érvelt egy korábbi nyilatkozatában a rapper.

A teljes interjú Diazzal és Fluor Tomival az RTL oldalán nézhető vissza.

Rovatok