Index Vakbarát Hírportál

Chris Pratt megsérült legújabb filmje forgatása közben

2024. április 19., péntek 18:27

Chris Pratt amerikai színésznek a Mercy című sci-fi film forgatása közben megsérült a bokája. A történtekről a színész a közösségi médiában számolt be, ahol azt is megírta, hogy egy kaszkadőrmutatvány közben szerezte a sérülést.

Chris Pratt számára nehezen indult legújabb filmje, ugyanis bokasérülést szenvedett forgatás közben – írja a Deadline.

Mercy forgatás 4. napja. Olyan nagyszerű kaszkadőrcsapatom van! És néha megpróbálok én is megcsinálni néhány saját dolgot. Ma apuci egy fémrudat kapott a bokájába

– írta csütörtökön az Instagramon egy fotó mellé, amelyen a bokáját jegeli. A második fotón pedig a színész csúnyán megduzzadt és zúzódott lábfeje látható.

Az elmúlt napokban Prattet lefotózták, amint Los Angeles környékén forgatott, és saját mutatványokat csinált, többek között azt, hogy üldözött egy fickót Malibuban, majd mindketten az óceánban kötöttek ki.

A Timur Bekmambetov által rendezett Mercy főszereplője egy nyomozó (Chris Pratt), akit erőszakos bűncselekménnyel vádolnak meg, majd bizonyítania kell ártatlanságát.

A 2025. augusztus 15-én bemutatásra kerülő filmben szerepel még Kali Reis, Annabelle Wallis, Rafi Gavron, Chris Sullivan, Kenneth Choi és Kylie Rogers is.

Rovatok