Index Vakbarát Hírportál

Ganxsta Zolee: Annyira nem érdekel a politika, hogy azt sem tudom, kik a miniszterek

2024. április 22., hétfő 17:44

Ganxsta Zolee, vagyis Zana Zoltán rapper a HVG-nek adott interjújában többek közt beszélt arról, hogy milyen volt 1995-ben rappernek lenni, mi történt, mikor a maffia egyik főnöke az irodájába hívatta, és miért akarja szándékosan kiverni a biztosítékot a kicsit sem PC szövegeivel.

„Gengszteresdit játszom, ahogy egy óvodás játszik kovbojosdit. Én nem élem, én játszom az életemet” – mondta Ganxsta Zolee a hvg360-nak adott, hétfőn megjelent interjújában.

A rapper többek között ezekről beszélt:

Jubileumi koncertre készülnek

Harmincadik születésnapját látványos koncerttel ünnepli jövőre a Ganxsta Zolee és a Kartel. A gengszterhiphopcsapat az egykori tagokkal kiegészülve 2025. január 17-én a Budapest Sportarénában lép fel.

A zenekar az elmúlt harminc év alatt az ország szinte minden szegletében megfordult, kiadott tizenhárom stúdióalbumot, két-két EP-t és koncertlemezt, egy válogatást, emellett egy előttük tisztelgő tribute-anyag is megjelent. A szakmai elismerések között szerepel négy Arany Zsiráf díj és két Fonogram-díj. Az évek során távozott a csapatból Dopeman, Sámson és Steve is, rövid időre visszatért, majd ismét búcsúzott Lory B.

Rovatok