Index Vakbarát Hírportál

Két és fél év után lezárult Britney Spears és az apja közötti pereskedés

2024. április 27., szombat 14:43

Lezárult a zeneiparban az elmúlt években történt egyik legegyedibb per. Olyan összeg forgott kockán, ami szinte lottónyereménynek is elmenne.

Britney Spears és apja, Jamie Spears 2021-ben kezdtek jogi csatába. Több mint két évvel az után, hogy véget ért az énekesnő élete feletti irányítást biztosító gyámság, úgy tűnik, hogy teljesen véget érhet a mizéria. A People értesülései szerint az énekesnő április 25-én megállapodott apjával egy bizonyos összegben a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon. Ezt mindkét fél ügyvédje megerősítette. 

Bár a gyámság 2021-ben megszűnt, teljes mértékben csak most szabadul fel az énekesnő. Többet nem kell a bíróságra mennie, és nem keveredik már jogi vitába ezzel az üggyel kapcsolatban

– nyilatkozta Mathew S. Rosengart, Britney Spears ügyvédje.

Az egyik fél mindenképpen rosszul jár

A férfi hozzátette, hogy Britney akkor is nyert, amikor az apját felfüggesztették, és akkor is győzedelmeskedett, amikor visszaszerezte az alapvető és polgári szabadságjogait. 

Jamie Spears ügyvédje sem hagyta szó nélkül a történteket. Elmondta, hogy a két fél egy olyan megállapodásra jutott, ami minden fennálló vitát megoldott. 

Nem tudok konkrétumokat mondani, mivel az elszámolás bizalmas. Jamie örül, hogy mindezt a háta mögött hagyhatja. Nagyon szereti a lányát, és minden, amit valaha tett, azt a célt szolgálta, hogy megvédje és támogassa őt. Sajnálatos, hogy Britney életében néhány felelőtlen ember úgy döntött, hogy idáig húzza ezt az egészet

– mondta Alex Weingarten, Jamie ügyvédje. 

Bár tőle nem tudhattuk meg a részleteket, a TMZ cikkéből viszont kiderülnek a hiányzó adatok. Elvileg az ügy csendesen zajlott, de Britney nagyon dühös. Nem csoda, ugyanis az értesülések szerint az énekesnőnek kell kifizetnie apja jogi számláit, ami több mint kétmillió dollárba fog kerülni. A saját ügyvédjére eddig is több mint négymillió dollárt költött, de ennek ellenére is elvesztette ezt a csatát. Az ügy lezárult, méghozzá Jamie egyértelmű győzelmével.

(Borítókép: Britney Spears  2019. július 22-én Hollywoodban, Kaliforniában. Fotó: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images)

Rovatok