Index Vakbarát Hírportál

Gálvölgyi János jobban van, de még nem tért vissza a színpadra

2024. május 15., szerda 09:27

Pintér Béla ugrott be hétfő este Gálvölgyi János helyett a Marshal Fifty-Six című előadásba, mivel a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész rosszul lett. Pintér Béla és Társulata a közösségi médiában nyugtatott meg mindenkit, hogy Gálvölgyi János jobban érzi magát, de még nem tér vissza a színpadra.

A Pintér Béla által rendezett Marshal Fifty-Six című darabot 2024. május 13–14-én adták elő az UP Rendezvényteremben, ahol a Marsall szerepét Gálvölgyi János alakította volna.

Az előadás lement, azonban az író-rendezőnek kellett beugrania, mivel a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész a társulat elmondása alapján rosszul lett.

A hétfői beugrással kapcsolatban az RTL felkereste a Pintér Béla Társulatot, amely azt válaszolta: a család nem jogosította fel őket arra, hogy részletesen beszámoljanak a művész egészségügyi állapotáról, azonban bizakodnak, hogy mihamarabb felépül, és akár kedden már színpadra is állhat.

Jobban van

Végül kedd délelőtt egy közösségimédia-oldalon megosztott bejegyzésben a társulat bejelentette, hogy a május 14-i előadáson is Pintér Béla lép színpadra. Azonban arról is írtak, hogy Gálvölgyi János jobban van, de a gyorsabb gyógyulás érdekében még nem vesz részt az előadáson.

Köszönjük a sok érdeklődést, Gálvölgyi János szerencsére sokkal jobban van, azonban a teljes gyógyulás fontosságát szem előtt tartva a mai (keddi) előadásban is Pintér Bélát láthatják a Marsall szerepében. Köszönjük megértésüket!

– olvasható a bejegyzésben.

Gálvölgyi János még tavaly került kórházba, aki felgyógyulás után a Marshal Fifty-Six című előadásban nyújtott szerepéért óriási vastapsot kapott. Az előadást legközelebb június 10-én és 26-án játssza a társulat.

Rovatok