Index Vakbarát Hírportál

Kerekes József: Nem erre a világra kellett volna születnem

2024. május 28., kedd 06:01

Kerekes József színész egy podcastben elevenítette fel gyerekkori traumáját, illetve számolt be arról, hajlamos a depresszióra. Elmondása szerint otthon és a színpadon érzi igazán kiegyensúlyozottnak magát.

A jelenleg A mi kis falunk sorozat Bakiját alakító Kerekes József a Best Podcastben mesélt bővebben életének egyik meghatározó időszakáról, ami édesapja elvesztéséhez köthető.

Elmondása szerint 11 éves volt, amikor apja 49 éves korában rákbetegségben elhunyt, és sokáig attól tartott, hogy ő vajon megéri-e ezt a kort.

A halál nekem az egész életemre rányomja a bélyegét

– mondta.

Kiemelte, nehéz volt úgy felnőni, hogy ilyen fiatalon kellett elbúcsúznia édesapjától, így szeretne minél többet megadni a gyerekeinek. Mint ismert, a színésznek első és második házasságából is két gyermeke született. 

A színész elmondta, hogy a sok beszéd segít neki abban, hogy elrejtőzzön a világ elől. Ahogy kifejtette, hajlamos a depresszióra, és a párja gyakran mondogatja neki, hogy pszichológushoz kéne mennie. Ugyanakkor ő úgy véli, nem feltétlen segítene, mivel egy szakember nem tud változtatni azon, ami körülveszi a világban.

Fáj, ami történik. Sok mindent nem szeretek benne, azt gondolom, nem erre a világra kellett volna születnem. Azt érzem a színpadon, vagy amikor magamra zárom az ajtót, és otthon vagyok, akkor vagyok igazán kiegyensúlyozott és boldog

– jegyezte meg.

Rovatok