Index Vakbarát Hírportál

Friss hírek érkeztek Jordán Tamásról

2024. június 6., csütörtök 19:58

Néhány héttel ezelőtt került kórházba Jordán Tamás Kossuth-díjas színművész, betegségéről ugyan nem sokat tudni, de szerdán végre hazaengedték a kórházból.

„Köszönöm az érdeklődést, gyógyulófélben vagyok, már otthon lábadozom” – mondta Jordán Tamás csütörtökön a Blikknek. A 81 éves Kossuth-díjas színészt saját elmondása szerint úgy engedték haza, hogy továbbra is figyelnie kell a diétára és a sok pihenésre.

„Ágynyugalmat írtak elő számomra, de nem tiltották meg, hogy alkalmasint szép óvatosan csináljak valamit” – tette hozzá.

Mint megírtuk, Jordán Tamás már a május 3-i Nemzet Színésze-választáson sem tudott megjelenni. Később kiderült, hogy kórházban ápolják, emiatt kénytelen volt lemondani néhány előadást. A lapnak most azt nyilatkozta, hogy mihamarabb szeretne visszatérni a színpadra.

Azt a közhelyes igazságot tudom mondani, hogy egy színésznek, legyen bármennyire beteg, mindig hiányzik a színpad. Nyáron vannak lekötött előadásaim, ezeket már szeretném teljesíteni június közepétől, és utána lesz időm tökéletesen felépülni 

– fogalmazott Jordán Tamás.

A színész hozzátette, hogy nagyon jól esik neki a rengeteg aggódás, és fontosnak tartja, hogy a közönség tudjon arról, milyen sokat gondol fájdalommal azokra a nézőkre, akiknek csalódottan kellett hazamenni, mert betegség miatt elmaradtak az előadásai.

„Egy darab elmaradása mindig fájdalmas, engem is nehéz próbatétel elé állít lelkileg” – mondta.

Rovatok