Index Vakbarát Hírportál

Zárt körben, ismeretlen időpontban helyezik örök nyugalomra Tompos Kátyát

2024. június 15., szombat 06:27

Zárt körben, csak a hozzátartozók, barátok számára ismert időpontban és helyszínen helyezik végső nyugalomra Tompos Kátyát.

Tompos Kátya május 31-én halt meg, hosszan tartó betegség után. Az előző héten virrasztást tartottak az emlékére, de a temetésre még nem került sor. Azzal kapcsolatban, hogy mikor helyezik végső nyugalomra, pénteken a közösségi médiában is napvilágot látott legalább egy bejegyzés, ahol azt írták

Tompos Kátya családjának kérésére nem lesz nyilvános Kátya temetése. Utólag nyilvánosságra hozzuk majd, hol temettük el Kátyát. Kérjük a sajtó munkatársait a fenti tény tudomásul vételére.

Azt, hogy a temetés zárt körű lesz, Kálnási Anikó, Tompos Kátya menedzsere és jóbarátja is megerősítette a Blikknek. Elmondta: csak a szűk család, a barátok és a kollégák vesznek részt a ceremónián. 

Utólag nyilvánosságra hozzuk majd, hol temettük el Kátyát, azért, hogy a rajongók is leróhassák a kegyeletüket, de szeretnénk ezt a búcsút bensőségesen átélni, főleg azért, mert maga Kátya is visszahúzódó ember volt, aki kerülte a felhajtást. Éppen azért rendeztük a múltkori virrasztást, hogy mindenki, aki szerette, méltó módon elköszönhessen tőle

– fogalmazott Kálnási Anikó.

A Blikk megjegyezte, hogy Tompos Kátya mellett hasonlóképp temettek a közelmúltban más ismert személyeket, például 2020-ban, Gesztesi Károlyt, vagy Dunai Tamást és Sinkó Lászlót.

Rovatok