Index Vakbarát Hírportál

Stohl András és Hevér Gábor is utoljára állt az Átrium színpadán

2024. július 12., péntek 13:25

Elbúcsúzott az Átrium színpadától az Őrült nők ketrece című musical. A darab színészei egy humoros videóban meséltek utolsó estéjükről. Alföldi Róbert, a produkció rendezője a nézőket is megnyugtatta, ősztől a RaM-ArT Színházban ismét látható lesz a darab.

Ahogy az Index beszámolt róla, 2022-ben a nézők nagylelkű felajánlásaikkal megmentették az Átrium Színházban futó kedvenc előadásaikat. Ennek ellenére az idei évad lesz az utolsó a Kultúrbrigád csapatának a színházban, ugyanis július 14-én elbúcsúznak az épülettől. Velük együtt olyan produkciókat sem lehet a színházban látni, mint az Őrült nők ketrece, az Igenis, miniszterelnök úr! vagy a Holt költők társasága.

Szeptembertől már egy teljesen új társulat költözik a színházba. Az Átriumban hamarosan Pintér Béla és Társulata, a Dumaszínház, a Delta Produkció, a Füge Produkció és az Orlai Produkciós Iroda folytatja előadásait. 

Csütörtök este utolsó előadásával jelentkezett az Átriumban az Őrült nők ketrece című musical. A darabot folyamatosan telt ház előtt játszották, a színház egyik legnépszerűbb produkciója volt. 

Hevér Gábor csütörtökön közösségi oldalán egy humoros videóval búcsúzott az Átrium színpadától. A felvételen Kovács Máté, Nyomárkay Zsigmond, Ivanics Tamás, Fehér Tibor és Stohl András is szerepelt. 

Alföldi Róbert, a musical rendezője pénteken tette közzé Facebook-oldalán, hogy bemutatójának 10. évfordulóján búcsúzott a darab az Átrium Színháztól. 

Nem vagyok szomorú, hiszen olyan helyzet van, hogy nincsen vége, visszük az elmúlt évek csomagját tovább az új helyre – itt a lehetőség – szárnyaljunk. Ősztől a RAM-ban, Újlipótvárosban!

– hívta fel rá a figyelmet Alföldi Róbert. 

Rovatok