Index Vakbarát Hírportál

Hiába várták Vecsei H. Miklóst, nem jelent meg egy fesztiválon – majd kiderült, hogy meg sem hívták

2024. augusztus 29., csütörtök 20:04

A szervezők terve szerint Vecsei H. Miklóst is vendége lett volna a felvidéki Füleken szervezett Várlak Fesztiválnak. A színész mégsem jelent meg az eseményen, amelyet követően többen is üzenetet írtak neki. Utóbb kiderült, mi történt pontosan.

A fesztivál programplakátja szerint szerdán 19.30-kor lett volna egy beszélgetés a színésszel a Semmelweiscímű film vetítése után.

Vecsei H. Miklós azonban nem jelent meg az eseményen, és szerda este ő maga számolt be arról, hogy rengeteg üzenetet kapott emiatt. Arról, hogy miért nem jelent meg, azt írta:

Ennek az az egyszerű oka, hogy senki sem keresett meg soha a szervezők közül. 

„A ma estére általuk hirdetett fellépés ezért nem elmarad, hanem sosem volt róla szó. Persze, ezer örömmel megyek hozzátok, ha hívtok. Mindig megtisztelő, és valóban öröm és különös élmény a találkozások legtöbbje, de ez most rajtam kívül álló dolgok miatt egyelőre nem történhet meg – fogalmazott, hozzátéve: 

A szervezők biztosan félrekommunikáltak »házon belül« valamit, remélem, a közeli jövőben valamilyen formán pótolhatjuk az elmaradt találkozást. Még egyszer elnézést, ha valaki miattam/miattunk érkezett!

Kommentben megbeszélték a dolgot

A Várlak Fesztivál Facebook-oldala egy kommentben reagált a posztra, amelyben elnézést kértek a történtekeért, és azt írták: „Bizonyára az igaz, hogy konkrétan a Várlak Fesztivál szervezői nem vették fel Önnel és a csapatával a kapcsolatot, azonban a fesztivál keretén belül a filmvetítéssel foglalkozó társszervezőnk már hetekkel ezelőtt egyeztetett a produkcióért felelős illetékesekkel a beszélgetés, akár bármiféle bejelentkezés megvalósulásáról.”

Utolsó információnk szerint ma reggel is történt egyeztetés akár egy online vagy videós bejelentkezéssel kapcsolatban, amelyben akár csak a stáb vagy egyéb közreműködők felszólalnak! Még egyszer valóban sajnáljuk a kommunikációs hibát és félreértést, és bízunk benne, hogy találunk egy mindenki számára megfelelő alkalmat és lehetőséget a jövőben. Addig is további sikereket és a legjobbakat kívánjuk!

– írták a kommentben.

Nem sokkal később Vecsei H. Miklós erre válaszolva azt írta: „Semmi probléma, tudom, hogy nem olyan könnyű flottul csapatot építeni, fesztivált szervezni… jövőre keressetek személyesen engem, és kitalálunk valamit közösen! Békés, jóhangulatú fesztivált nektek!”

Rovatok