Index Vakbarát Hírportál

Végleg bezárt Kevin Hart vegánétterme

2024. szeptember 14., szombat 10:38

Nem könnyű a már bejáratott gyorséttermek nyomdokaiba lépni. Még akkor sem, ha egy hollywoodi sztár üzemelteti az étkezdéket. Ebbe bukott bele Kevin Hart, aki az összes vegánéttermét bezárta.

Kevin Hart vegán stílusú gyorséttermi lánca, a Hart House mindössze két év után bezárta minden éttermét. „Csapatunknak, vendégeinknek és közösségünknek, akik segítettek elérni a változást, amire mindannyian vágytunk: egyelőre búcsút veszünk egymástól, és új fejezetet nyitunk” – írta az étterem a hivatalos Instagram-oldalán.

A hús győzött?

A Hart House négy éttermet üzemeltetett Los Angeles megyében, köztük Westchesterben, Monroviában, az Egyetemi Parkban és Hollywoodban. Az étlapon növényi hamburgerek, „csirkeszendvicsek és -falatkák”, saláták, teák és turmixok is szerepeltek.

Hart 2022 augusztusában, a növényi alapú étteremlánc megnyitása előtt a The Hollywood Reporternek elmondta , hogy a Hart House-zal „alternatívát akart adni az embereknek”, miután realizálta, hogy a gyorséttermek világából hiányoznak a vegán lehetőségek. A színész-humorista korábban elárulta, hogy túlnyomórészt növényi alapú ételeket fogyaszt.

Egy olyan helyet akartam létrehozni, mint a McDonald’s, vagy a Burger King. Az volt a cél, hogy ha az emberek meglátnak egy Hart House-t, azt mondják magukban, hogy »na, ma növényi alapú kaját eszem«

– mondta akkor Hart.

Hogy miért zárt be Hart minden étterme, azt egyelőre nem lehet tudni.

Rovatok