Index Vakbarát Hírportál

Azahriah bejelentette, mikor jelenik meg a róla szóló film

2024. szeptember 21., szombat 12:21

November 28-tól tekinthetjük meg a mozikban a Mi vagyunk Azahriah című filmet, melynek egyik főszereplője maga az énekes, Baukó Attila lesz. Egyelőre keveset tudni a műről, de nagy az esély rá, hogy dokumentumfilmről lehet szó.

Mint arról korábban beszámoltunk, november végén debütál a Lévai Balázs által vezetett Színfolt Film új produkciója, a Mi vagyunk Azahriah című mű. Az énekesről szóló filmről nem sokat lehet tudni, ugyanakkor a forgalmazó portfólióját ismerve dokumentumfilmről lehet szó.

Péntek délelőtt Azahriah menedzsmentjének Facebook-oldalán közölték a film konkrét megjelenési dátumát is, megerősítve a novemberi végi dátumot. Mint írták, november 28-án lesz a film premierje, továbbá egy plakátot is mellékeltek a bejegyzéshez. Ezzel egy időben maga Azahriah is posztolt erről a közösségi oldalán. 

A Színfolthoz több zenés film is köthető: a 2016-os #sohavégetnemérős Fluor Tomival és Diazzal, a 2014-es Tankcsapda-dokumentumfilm és a 2019-es, Fábián Juliról készült Like a Child dokumentumfilm is ebből a műhelyből került ki.

A Mi vagyunk Azahriah filmről annyit biztosan tudni lehet, hogy Mazzag Izabella rendezte, és az énekes mellett Ionescu Raul és Juniki Noémi lesznek a főszereplők.

Azahriah május végén tripla koncertet adott a Puskás Arénában, a nyáron pedig több hazai fesztiválon és külföldi nagyvárosban is fellépett.

Rovatok