Index Vakbarát Hírportál

Hugh Laurie főgonosz lesz a rejtélyes Disney filmben

2013.02.15. 13:55

A Dr. House sztárja jelenleg is megbeszéléseket folytat a Disney új, titkos sci-fi filmje, a Tomorrowland egyik főszerepével kapcsolatban. A rendező a L'ecsóért és A hihetetlen családért is Oscart bezsebelő Brad Bird, a forgatókönyvíró a Prometheusból és a Lostból ismert Damon Lindelof, az egyik főszereplő pedig George Clooney lesz a tervek szerint.

A Steven Spielberg-féle Harmadik típusú találkozásokhoz hasonlított Tomorrowland ötlete egy rejtélyes dobozzal kezdődött, amit elméletileg a Disney-archívumban találtak. Több elmélet létezik az 1952-es címkével ellátott doboz eredetéről és tartalmáról. Az egyik elképzelés szerint Walt Disney az amerikai kormánnyal működött együtt egy UFO kutatás során. Erről találhatóak jegyzetek, fényképek a ládikában.

Egy másik, sokkal hihetőbb verzió szerint ez csak egy marketingfogás, amivel a Földön élő idegenek nyomára bukkanó kormányügynökről (Clooney) szól filmet promózzák.

Egyelőre csak arról tudni, hogy Laurie-nak a film egyik negatív karakterét kellene eljátszania, de hogy pontosan milyen szerepet, arról mélyen hallgat a stúdió. A Dr. House-t elnézve nincs olyan negatív és ellenszenves karakter, amivel ne tudna megbírkózni a színész.