Index Vakbarát Hírportál

Jennifer Lawrence hatalmasat bukott az Oscaron

2013.02.25. 09:31 Módosítva: 2013.02.25. 12:26

Jennifer Lawrence vehette át idén a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat A Napos oldal című filmben nyújtott alakításáért. Mielőtt azonban ez megtörtént volna, még esett egy hatalmasat a lépcsőn az estélyi ruhájában. Egy pillanatra úgy is maradt, majd miután többen a segítségére siettek felállt, és mosolyogva átvette a díjat.

A közönség felállva ünnepelte a 22 éves színésznőt, aki úgy kezdte a beszédét, hogy szerinte csak azért állt fel most mindenki, mert rosszul érzik magukat, amiért ő elesett. „Ez az egész nagyon kínos, de azért köszönöm” – tette hozzá a színésznő. Lawrence később a riportereknek a ruhát és a túl csúszós lépcsőket okolta az esésért.

Jannifer Lawrence-nek nincs túl nagy szerencséje a ruhákkal, januárban egy másik díjátadón, a Screen Actors Guild Awardon szintén a legjobb főszereplőnek járó díjat vehette át, mikor a Dior estélyi ruhája egyszer csak szétszakadt. A színésznő éppen indult volna a díjért, amikor ruha alsó része beleakadt egy székbe és leszakadt, így az estélyiből hirtelen igen rövid miniruha lett. Lawrence valahogy visszaszerelte az estélyi alját és szintén mosolyogva vette át a díjat.

Lawrence-t az esésért valószínűleg kárpótolta az Oscar-díj, és bár ruhájában nehéz volt a lépcsőzés, mégis az este legjobban öltözött sztárjának választották.