Index Vakbarát Hírportál

Jessica Chastain is sci-fit forgat

2013.05.03. 15:38

A legfrissebb szóbeszédek szerint a kétszeres Oscar-jelölt Jessica Chastain is szerepelhet Christopher Nolan következő filmjében, az Interstellarban. Amennyiben a színésznő tényleg részt vesz majd a forgatáson, olyan nevekkel dolgozhat együtt, mint a Magic Mike-ból és az Igazság árából egyaránt ismerős Matthew McConaughey, valamint Anne Hathaway a Sötét Lovag: felemelkedésből és A nyomorultakból.

A Batman-filmekkel ismertté vált Nolan sci-fijéről, az Interstellarról egyelőre nem sokat tudni. Az előzetes információk szerint a film egy hősies csillagközi utazást ábrázol, amely egészen a tudományos ismereteink legtávolibb határaiig repít majd el bennünket.

Jessica Chastain egyébként a kvázi-ismeretlenségből küzdötte fel magát, 2011-ben pedig már hét filmszerepe is volt. Feltűnt például az Oscar-jelölt A segítségben és Az élet fájában is, tavaly pedig megkapta a Bin Láden hajsza főszerepét, amivel később elnyerte a drámai kategóriában a legjobb színésznőnek járó Golden Globe-díjat. Az idei filmek közül egyelőre még csak a Mama című spanyol-kanadai horrorban láthattuk , de már tudjuk, hogy feltűnik majd a Crimson Peak című hasonlóan félelmetesnek ígérkező moziban is.

Az Interstellar várhatóan 2014 őszén mutatkozik majd be a mozikban.