Index Vakbarát Hírportál

Galifianakis hajléktalan nénivel ment premierre

2013.05.22. 15:12

A szakállas komikust nem hiába tartják az egyik legjobb fej hollywoodi színésznek: ismét bizonyította, hogy legendás hírű szociális érzékenysége a mai napig nem változott. Zach Galifianakis ugyanis a Másnaposok 3 című vígjátéka premierjére nem valami díszbulával az oldalán jelent meg, hanem egy 87 éves, kvázi hajléktalan nénivel.

Korhatáros előzetes a Másnaposok 3-hoz

Galifianakis még 1994-ben ismerkedett meg Elizabeth “Mimi” Haisttel, egy közismert hollywoodi koldussal, aki akkoriban egy mosodában töltötte napjait és ott kéregetett. A színésznek sem ment jól, se állandó lakás, se mosógép, szóval elég sokat találkoztak és összehaverkodtak. 2011-ben Galifianakis megtudta, hogy az akkor 85 éves néni hajléktalan lett, és azonnal vett neki egy lakást, aminek rezsijét azóta is fizeti.

Hétfőn délután Mimi kapott egy teljes makeovert, kisminkelték, szépen felöltözették (erről azt nyilatkozta, hogy nagyon kellemes élmény volt), majd elkísérte Galifianakist a Másnaposok 3 premierjére, amit nagyon élvezett. "Senki nem tudta ki vagyok, de sokan fotóztak és kérdezősködtek."

Óriási arc a csávó, na.