Index Vakbarát Hírportál

Megvannak a Kis herceg film szinkronhangjai

2013.06.06. 11:54

James Franco, Rachel McAdams, Jeff Bridges, Marion Cotillard, Benicio Del Toro és Paul Giamatti is készen áll, hogy a hangját adja Antoine de Saint-Exupéry klasszikus regényéből készülő animációs filmhez - írja a Hollywood Reporter.

A kis herceg adaptáció hangszekciója szemmel láthatóan tele van Oscar-díjasokkal és Oscar-jelöltekkel. Bridges, Cotillard és Del Toro is az elmúlt években kaptak aranyszobrot, míg Giamatti és Franco mellett Oscar-jelölt például a rendező, Mark Osborne is, aki a Kung Fu Pandával vívta ki az Akadémia elismerését.

A regény rajongói egy emberként imádkoznak, hogy jó kezekbe kerüljön a film, aminek produceri munkálatait jelen állás szerint az OnyxFilms végzi.

A világ egyik legolvasottabb regénye egy pilótáról szól, aki kényszerleszállást hajt végre a Szahara közepén, ahol találkozik egy kisfiúval. A fiúról kiderül, hogy egy herceg, aki bolygóját elhagyva járja az univerzumot és egyre többet tud meg annak lakóiról. Tapasztalatairól mesél a pilótának, aki közben szereli a repülőgépét.

A pilóta hangját biztosan Jeff Bridges adja majd, a többi szerepről egyelőre nincs információ.

Nem ez az első alkalom, hogy a meséből film készül. A Paramount 1974-ben forgatott élőszereplős mozit a könyv alapján, a legutóbbi adaptáció pedig egy 2010-es franca tévésorozat volt.