Index Vakbarát Hírportál

A Hetediket másolták a pécsi gyilkosok

2013.06.11. 09:12

Lemásolták a Hetedik című Brad Pitt-film egyik jelenetét azok a gyilkosok, akik tavaly öltek meg egy pécsi pénzváltót - írja a Bors. A lap szerint a négy elkövető az ágyon fekvő holttest feletti falon üzent a rendőröknek.

A Hetedikben egy sorozatgyilkos a hét főbűnre utalva végzi ki áldozatait, miközben a rendőröket az orruknál fogva vezeti. A pécsi gyilkosság és a film közötti hasonlóságra a magyar rendőrök hívták fel a figyelmet. "Mintha a film első gyilkossági jelenetébe csöppentünk volna bele. Fél órába telt, mire magunkhoz tértünk, addig el sem tudtuk kezdeni a helyszínelést" – idézi a Bors az egyik rendőr vallomását.

"Egy vaskeretes ágyon feküdt a letakart halott, feje fölött a falon pedig egy üzenet nekünk címezve. Minden tárgy pont úgy elrendezve, ahogy a filmben. Sokkoló volt az egész" – tette hozzá a nyomozó.

A vádlottak, K. Gábor (42), barátnője, G. Tímea (37), a nő lánya, M. Nicol (17) és a lány barátja, O. János (23) a gyilkosság után leültek a holttest mellé sörözni, miközben az Operaház fantomját nézték DVD-n.  Az áldozat Nyugat-Európában dolgozó prostituáltak pénzét váltotta forintra.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport