Index Vakbarát Hírportál

Mégis lesz Top Gun 2

2013.06.11. 10:28

A Top Gun folytatása a rendező Tony Scott halála miatt eddig nem készülhetett el, de úgy tűnik idén újraindulhat a projekt. "Harminc éve próbáljuk összehozni a Top Gun 2-t, és nem fogjuk abbahagyni" - mondta el Jerry Bruckheimer, a film egyik producere.

A forgatásig a producernek még végeznie kell a Magányos lovas munkálataival. Az Oscar-díjas Gore Verbinski által rendezett, Johnny Depp főszereplésével készülő film idén nyáron kerül a mozikba. A westernben Depp egy amerikai őslakos harcost alakít, aki arról mesél majd nekünk, hogy lett John Reidből az igazság harcosa.

"Még mindig Tom Cruise-zal szeretnék forgatni és a Paramount még mindig mögöttünk áll. Tom mesélte, hogy akárhol is jár a világban, mindig Maverickkel azonosítják. Izgatott a filmmel kapcsolatban és ameddig megvan benne ez a lelkesedés, addig biztos, hogy elkészül a film" - mondta Bruckheimer, akit az eredeti rendező Tony Scott öngyilkossága sem tántorított el. Nem mondható, hogy a projekt fénysebességgel menetelne előre, de szépen lassan alakulgat.

Ami pedig a Magányos lovast illeti, a készítők és a stúdió is szemmel láthatóan egy többrészes filmsorozatnak szánták. Hogy lesz-e folytatás, nyilvánvalóan a nézőktől függ, akik nyáron el lesznek havazva látványosabbnál látványosabb produkciókkal. Ha a Disney is úgy akarja, Bruckheimer biztosan benne lesz a folytatásban.