Index Vakbarát Hírportál

Depardieu balesetet szenvedett Moszkvában

2013.06.25. 14:53 Módosítva: 2013.06.25. 14:58

Könnyebben megsérült közlekedési balesetben a Moszkvában forgató Gérard Depardieu és stábjának több tagja. A francia filmsztárt és munkatársait szállító mikrobusz a belvárosban haladt, amikor egy taxi a piros lámpát figyelmen kívül hagyva beléjük hajtott. Az Izvesztyija című lap keddi száma szerint a mikrobusznak mind a hat utasa könnyebben megsérült, de inkább csak karcolásokat szenvedett. Az orosz napilap szerint a baleset a szombatról vasárnapra virradó éjszaka történt, a Metropol szálloda közelében, nem messze a Kremltől.

A filmesek a baleset után elutasították, hogy kórházba szállítsák őket, de végül abba beleegyeztek, hogy egy francia magánklinikán kivizsgálják őket. A taxisofőrről kiderült, hogy jogosítvány nélkül vezetett, amelyet ittas vezetés miatt vontak be tőle - pont így járt pár napja maga Depardieu is: most született meg az elmarasztaló ítélet, amiért tavaly novemberben részegen motorozva balesetet okozott Párizsban.

Depardieu idén januárban kapta meg az orosz állampolgárságot Vlagyimir Putyintól, miután a Moszkvába emigrálásával kívánt tiltakozni a gazdagokat sújtó francia adórendszer miatt. A színész jelenleg épp egy téli olimpia idején játszódó orosz vígjátékot forgat Sport határok nélkül címmel, amiben az orosz alpesi síválogatott vezetőjét alakítja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport