Index Vakbarát Hírportál

Az acélembert akarják a mamipornóba

2013.07.02. 11:52

Sajnos elkerülhetetlenül közeleg A szürke ötven árnyalatának megfilmesítése. A rendező személye már kiderült, Sam-Taylor Johnson lett a szerencsés, aki leforgathatja a mamipornót. Ha van a világon olyan, aki esetleg még nem tudná, hogy miről szól a mára trilógiává bővült mű, annak elmondjuk, hogy egy huszonéves milliárdos és egy nála is fiatalabb lány erotikus kalandjairól. Nem azért lett mamipornó a gúnyneve, mert anyák szexelnek benne, hanem mert főleg a középkorú nők imádták a könyveket.

Most már csak az a kérdés, hogy kik játsszák a veretes mű főszerepeit. A női szereplővel kapcsolatban sokáig Angelina Jolie-t emlegették, ami azért volt furcsa, mert ő 37 éves. A The Hollywood Reporter most megelégelte a találgatást és arra kérte olvasóit, hogy javasoljanak ők színészeket a naiv lányka és a szadomazo kedvelő milliárdos szerepeire.

Úgy tűnik, hogy a filmrajongók az acélembert, vagyis Henry Cavillt vagy Max Thieriot-ot látnák legszívesebben. (Őt a magyar közönség főleg a Hipervándorból ismerheti, amúgy a Bates Motel című tévésorozat sztárja.) Ami a női főszerepet illeti, a Trónok harca Daenerysa, Emilia Clarke és a szende Emma Watson (Harry Potter-sorozat) is sok szavazatot kapott. A teljes listát itt nézhetik meg.