Index Vakbarát Hírportál

Charlie Sheen három bombanővel hentereg

2013.08.07. 11:34 Módosítva: 2013.08.07. 11:45

Brutálisan vicces előzetes jött ki az itthon október 3-án mozikba kerülő Machete gyilkolhoz. Már rögtön az elején azon röhögünk, hogy az újabban Carlos Estevezként haknizó Charlie Sheen itt is önmagát alakítja: három bombázó mellett ébred az ágyban. Dögös csajokból később sincs hiány, mivel Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Sofía Vergara és Amber Heard is tökéletes dekoltázst villant, bár az a rész elég sokkoló, amikor az átváltozóművészt alakító Cuba Gooding Jr.-ból hirtelen felpolcolt mellű Lady Gaga lesz! Többet nem is spoilerezünk, íme a vadonatúj trailer:

'Machete Kills' Trailer

A sztori egyébként zseniális keveréke lesz a James Bond-filmeknek és a Robert Rodriguez nagy kedvencének számító, grindhouse-mozikban kettesével vetített, kőkeményen B-kategóriás bosszúdrámáknak és horroroknak. Carlos Estevez elnök ugyanis azért béreli fel Macehtét (Danny Trejo), hogy tegye el láb alól a mexikói azték piramisok alatti titkos bunkerben világuralmi terveket szövögető főgonoszt (Mel Gibson), aki egy űrrakétával akarja szétbombázni Washingtont. Ahhoz persze, hogy a már most embertelenül izgalmasnak ígérkező Trejo-Gibson machetés párviadalhoz elérkezhessünk, a derék mexikói sittesnek egy rakás profi bérgyilkossal, na meg egy géppuskacsöcsű prostival (Sofía Vergara) is végeznie kell.

A gonosz elleni harcban persze most is segíti őt a félszemű forradalmárnő (Michelle Rodriguez), a dögös rendőrlány (Jessica Alba) és egy szőke szépségkirálynő (Amber Heard), bár ő valószínűleg el fogja árulni. Gyanús, hogy a pornóbajszos Antonio Banderas is kettős játékot játszik a filmben, mert a stáblista szerint most is ugyanazt a Gregorio Cortez ügynököt alakítja, aki a Kémkölykök-szériában a kőarcú „Machete nagybácsi" testvére volt.