Index Vakbarát Hírportál

Orlando Bloom lehet a következő Batman

2013.08.13. 14:03

Orlando Bloom lehet a következő Batman - írja a perezhilton.com. Egy meg nem nevezett Warner Bros.-nál dolgozó forrásra hivatkozva állítják, hogy a Gyűrűk ura tündéjének van a legnagyobb esélye arra, hogy megkapja Christian Bale szerepét.

A sötét lovag - Felemelkedés

Bale korábban többször elmondta, hogy nem akarja többet eljátszani Batmant. Az Oscar-díjas színész úgy érzi, hogy 39 évesen ideje átadni a denevérjelmezt valaki másnak. A Warner viszont nem így gondolja, ezért 50 millió dollárt adna neki, ha húzónévként bevállalná a 2015-re tervezett Justice League-mozifilmet.

Bale válasza még nem ismert, de valószínű, hogy nemet mond. Ezért a Warnernál lázasan keresik az utódját, különösen, mert 2015-ben be akarnak mutatni egy másik Batman-filmet is, ami egy Batman vs. Supermant sztori lenne. Zack Snyder rendező az Independent szerint most épp a zseniális képregényrajzolóból (300, Sin City és társai) rendezővé alakult (Spirit) Frank Millert próbálja meggyőzni, hogy legyen az egyik forgatókönyvírója a Superman-Batman blockbusternak.