Index Vakbarát Hírportál

Hócápa tépi szét a nagymellű pornósztárt

2013.10.08. 11:44 Módosítva: 2013.10.08. 12:00

Annyian twitteltek nyáron a Sharknado tornádóban vigyorgó vércápáiról, hogy a filmet bemutató tévécsatorna, a Syfy berendelt egy hasonló gagyihorrort Avalanche Sharks címmel, írja a Screenrush. A szándékosan béna dramaturgiájú filmben ezúttal a Homoki cápa című „klasszikust” fejlesztették tovább a készítők: a jégen és hóban úszkáló cápák ezúttal a tavaszi szünetre a hegyekbe költöző tiniket falják fel, mialatt azok önfeledten snowboardoznak, szexelnek, söröznek vagy épp a Bikini Ski Day forró vízben fürdőző bombanőit bámulják. Íme a trailer:

HÓCÁPÁK TÁMADÁSA!!!

A film egyik főszereplője a gigamellű pornósztár, Emily Addison, de láthatjuk majd meghalni a szintén igen erős tüdejű, hétszeres Playboy-címlaplányt, Erika Jordant és a Szállító 2 harisnyakötőben gyilkoló szupermodelljét, Kate Nautát is. Érdekesség, hogy bár a legendás hírű gagyigyárnak, az Asylum stúdiónak semmi köze a filmhez, a rendező, Scott Wheeler egy veterán Asylum-dolgozó: ő követte el többek között a Transformers filléres változatát, a Transmorpherst is.

Könnyen lehet azonban, hogy a Syfy csatorna nem fogja tudni megismételni a Sharknado sikerét. Igaz, hogy fél éve a cápatornádó lázában égett az egész online világ, de hiába nézték meg majdnem 3 millióan egyetlen nap alatt a trailert, és hiába generált a premier twit- és mémözönt, maga film nem volt annyira népszerű a tévénézők körében, mint az Asylum korábbi szörnyszülöttjei. Míg a Transmorphers, a 2 Headed Shark Attack vagy a Sand Sharks mindig stabilan hozta az 1,5 milliós nézőszámot a Syfy csatornának, a Sharknadót a gigantikus gerillamarketing ellenére már csak 1,37 millióan látták. Ettől függetlenül persze ebből is lesz második rész.