Index Vakbarát Hírportál

Extra olcsón mozizhatjuk szét az agyunkat

2013.10.08. 17:11

Idén is lesz FilmÜnnep a Cinema City mozikban: október 10-13. között extraolcsó, 690 forintos jegyekkel lehet megnézni minden filmet, többek között a premier előtt vetített Időről időrét, a Machete gyilkolt és a Paranoiát. A korábbi évekhez hasonlóan idén is olyan hírességek fogják eltépni a bejáratnál a mozijegyeket, mint Kulka János, Szabó Simon, Trill Zsolt, Cseh Laci, ByeAlex, Fluor Tomi, Sterbinszky, Gesztesi Károly, Árpa Attila, Réz András, és Szőke „Berényi Miki” Zoltán.

A kedvezményes jegyárak mellett exkluzív bemutatók, közönségtalálkozók és filmes beszélgetések várják a mozirajongókat. Október 10-én, csütörtök este 7-kor a MOM Parkban a Hajsza a győzelemért előtt egy Szinkron vs felirat kerekasztal beszélgetés várja a nézőket, a feliratpárti petíciót elindító Erdélyi Tamás és a magyar forgalmazók részvételével. 11-én, este 8-kor az Arénában az Argo mellé maga a rendező, Árpa Attila vetít le egy exkluzív werkfilmet az Argo 2 forgatásáról.

12-én este 7-kor a Cinema City Allee-ban A nagy füzet-közönségtalálkozó lesz a rendezővel, Szász Jánossal, 8-tól pedig a Westend mozijában kezdődik a Machete gyilkol exkluzív premier előtti vetítése, ahol Varga Tamással, Danny Trejo szinkronhangjával és a többi magyar hanggal is lesz beszélgetés. Részletes program a celeb jegykezelők névsorával és az összes szakmai beszélgetéssel itt.

Nem lesz minden filmre olcsóbb a jegy

2D és IMAX ismeretterjesztő filmek: 690 forint

Digitális 3D filmek és IMAX filmek: 890 Ft (+200 forint, ha nincs 3D szemüveged)

VIP 2D: 2790 forint

VIP 3D: 3240 forint

Az akcióban a Palace Mammut mozi és a Cinema City WestEnd 4DX termének előadásai nem vesznek részt. A Gravitáció című film IMAX és 4DX vetítéseire nincs kedvezményes árú jegy. Jegyet foglalni csak a 06/40 600 600-as számon lehet.

A FilmÜnnep mellett a Mi Mozink hálózat is Filmnapokat tart október 10. és 14. között. A Lurdy, az Eurocenter és a Tatabánya mozikban is minden jegy 690 forintba kerül, kivéve persze Sandra Bullock új 3D sci-fijét, a Gravitációt.