Index Vakbarát Hírportál

Peter Jackson élőben a Hobbit 2-ről

2013.10.28. 15:00

Műholdas kapcsolat segítségével A hobbit-trilógiát rendező Peter Jackson és a trilógia második részének szereplőgárdája november 4-én élőben beszél a filmről néhány, kiválasztott moziban. A hobbit sztárjai egy Los Angeles-i, egy New York-i, egy londoni és egy wellingtoni moziban találkoznak így a közönséggel. A mozikat élő műholdas kapcsolattal kötik össze, a rendező és a színészek szimultán közönségtalálkozón válaszolnak a kérdésekre. A résztvevők elsőként láthatják A hobbit - Smaug pusztasága című, decemberben mozikba kerülő epizód egy hosszabb jelenetét is.

The Hobbit: The Desolation of Smaug - Official Main Trailer [HD]

Az esemény házigazdája a CNN műsorvezetője, Anderson Cooper lesz, aki New Yorkból vezeti a programot a Legolast alakító Orlando Bloom és a Tölgypajzsos Thorint játszó Richard Armitage társaságában. Los Angelesből a Tauriel szerepében látható Evangeline Lilly jelentkezik, Londonban pedig a Thranduilt játszó Lee Pace, a Smaugot legyőző Luke Evans és a korábban Gollumot játszó Andy Serkis kapcsolódik a műsorba. Peter Jackson Wellingtonból válaszol a kérdésekre.

A film honlapja szerint Európában Párizsban, Rómában, Hamburgban, Brüsszelben és Madridban lehet követni a műsort egy-egy moziban, bár itt kérdezni nem lehet. Online közvetítés is lesz, a jelentkezés részleteiről további információt itt olvashatnak

A hobbit - Smaug pusztasága december 12-én kerül a magyar mozikba. Az előző rész kritikusunk szerint egyenesen Tarr Bélát idézte, de hihetetlen vontatottsága ellenére világsiker lett.