Index Vakbarát Hírportál

Sztárszereposztás Paul Haggis új filmjében

2013.11.08. 09:15

A torontói filmfesztiválon mutatkozott be Paul Haggis új filmje, a Third Person, és a premier után a Sony Pictures Classics máris jelezte az Ütközésekért két Oscar-díjjal is jutalmazott rendezőjének, hogy az amerikai, német és skandináv piacon nagyon szívesen forgalmazná a filmet. Haggis jó szokása szerint írta és rendezte is a filmet, amiben Liam Neeson, Kim Basinger, Adrien Brody, James Franco, Olivia Wilde, Mila Kunis, és Maria Bello is szerepel.

Haggis a Varietynek azt nyilatkozta, hogy szerinte a filmet a közönség pont úgy fogadja majd, mint az Ütközéseket: vagy imádják, vagy gyűlölik majd. “Sokan az olyan filmeket szeretik, amiknek egyértelmű az üzenete, amikben egy bazinagy kalapáccsal verik a fejükbe a tanulságot. Én ezzel szemben azt akarom elérni, hogy a nézők vetítés után beszélgessenek a filmről, hogy vitatkozzanak a látottakról. A filmiparnak ideje lenne felnőttként kezelnie a közönséget.” 

A film bemutatóját vastapssal fogadta a közönség. A történet emberi kapcsolatokat dolgoz fel, James Franco és Mila Kunis sztorija New Yorkban, Liam Neeson és Olivia Wilde-é Párizsban, Adrien Brody és Moran Atias románca Rómában zajlik.