Index Vakbarát Hírportál

Itt a homoszexualitás ellenszere

2013.11.14. 23:19

A Coming Out című magyar melegfilm az előzetese alapján úgy tűnik, egy klasszikus megtéréstörténet, amelyben az eltévelyedett főszereplő egy megrázó esemény után jó útra tér. Szóval a meleg főszereplő beleszeret egy nőbe, mert beüti a fejét egy motorbalesetben.

Csányi Sándor, Karalyos Gábor és Tompos Kátya mellett szerepel még legalább 11 darab lassított felvételen pattogó mell is (a tizenkettediket kitakarja egy váll). Melegcsók viszont nem lesz: „Azt gondolom, hogy ha két férfi elkezd a filmben smárolni, akkor az túlmegy egy bizonyos határon, amit mi nem akarunk túllépni.” –  mondta Csányi korábban a Cinematrixnak.

Coming out trailer

Egyébként a készítők azért valószínűleg nem szeretnék azt az üzenetet küldeni, hogy a melegeknek az a legjobb, ha megváltoznak. Simon Kornél, aki a filmben Csányi karakterének az egyik barátja, korábban arról beszélt, hogy reméli, kicsit a melegek elfogadottságához is hozzájárulnak. 

December 5-én lesz a bemutató. A forgatókönyvre 5 millió forintot, a megvalósításra 280 milliót kapott az államtól a film.