Index Vakbarát Hírportál

Angelina Jolie velejéig gonosz az új Disney-filmben

2013.11.16. 10:40

Végre nem egy cukimuki tündérlány, nagyokat pislogó sellő vagy futószalagon rajzolt hercegnő a főszereplője egy Disney-mesefilmnek, hanem maga Maleficent, azaz magyar keresztségben Demona, a Csipkerózsika-film főgonosza. Míg azonban a rajzfilmben és az annak alapul szolgáló mesében is Demona egy gonosz tündér, a Maleficentben hús vér nő, Angelina Jolie alakítja, és oka van arra, hogy rohadt szemét legyen mindenkivel, főleg Aurórával/Csipkerózsikával.

Disney's Maleficent Official Teaser Trailer

A fenti teaserrel megtámogatott sztoriban Demona tök rendes lányként élte mindennapjait egy erdei királyságban, amikor arra gonosz ellenség rontott, és kénytelen volt a honvédő háború élére állni. Aztán meg úgy elárulják, hogy a szíve kővá változik, és iszonyú gonosz lesz, az inváziós hadsereg királyának leszármazottaival meg ott tol ki, ahol tud, például megátkozza Aurórát. 

Az első képsorok alapján egy komor, CGI-trükkökkel alaposan megtámogatott filmről lesz szó, amiben Angelina Jolie olyan lassú mozdulatokkal gonoszkodik, mint egy elbaszott táncszínházas díva. Nem baj, megnézzük.