Index Vakbarát Hírportál

Bemutatják Paul Walker két filmjét

2013.12.04. 21:40

A szombaton autóbalesetben meghalt Paul Walker két leforgatott filmjét is bemutatják a következő hónapokban - írja az MTI. December közepén lesz látható az alacsony költségvetésű Hours című film az interneten, 2014 elején pedig a Brick Mansions című filmet mutatják be.

Peter Safran producer szerint az Hours különösen közel állt Walker szívéhez. "Paul büszke volt a teljesítményére, úgy érezte, hogy ezzel új fejezet nyílik a karrierjében, amikor végre igazi színészként, nem csak akciófilm-sztárként tekintenek rá" - mondta. Az Hours egy apáról szól, aki egy pusztító tornádó után lánya életéért küzd.

Walker Roger Rodas nevű barátjával Los Angelestől északra, Santa Claritában szenvedett balestet. Azóta kiderült, hogy a kocsit Rodas vezette túllépve a megengedett sebességet. Azt a pletykát viszont, hogy a színész és barátja gyorsulási versenyen vettek részt, amikor a baleset történt, a vizsgálat kizárta. A boncolási jegyzőkönyv szerint a színész halálát baleseti és égési sérülések okozták.

Itt megnézhetik a színésszel készült utolsó interjút és azt is, hogyan búcsúztak a rajongók a Halálos iramban-filmek sztárjától. A Universal Pictures szerdán határozatlan ideig felfüggesztette a sorozat hetedik részének forgatását. A film július 11-től került volna az amerikai mozikba.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport