Index Vakbarát Hírportál

Jason Clarke lesz John Connor az új Terminátorban

2013.12.12. 11:51

A Zero Dark Thirty - A Bin Láden-hajsza sztárja, Jason Clarke játszhatja a 2015-re ütemezett Terminátor 5 főszerepét, az ikonikus John Connort. Sarah Connor, az anya szerepére egyelőre két jelölt is van, Emilia Clarke, a Trónok harcából és Brie Larson, így a gyártó Paramount egyelőre nem tudott dönteni a befutóról.

A Thor rendezője, AlanTaylor készíti a filmet a Paramount mellett a Skydance és Annapurna produkciós cégekkel együttműködve. A filmről egyelőre nem sokat lehet tudni, de ami biztos, hogy trilógiáról van szó, és a 2015-ös bemutató ennek az első része. Biztosnak tűnik emellett, hogy Arnord Schwarzenegger is szerepelni fog a filmben.

A 2015 nyarán mozikba kerülő Terminátor: Genesis mellé egy új tévésorozat is készül, és a készítők szándéka szerint a kettő szépen ki fogja egészíteni egymást. Az új Terminátor rész alcíme Genesis lesz.

Clarke-ot legközelebb A majmok bolygója – Forradalom című filmben láthatjuk, amely 15 évvel játszódik az első rész, a Lázadás után. A Majmok bolygója bemutatóját egyébként éppen most hozta előrébb, 2014. július 11-re a Fox, Paul Walker halála miatt. Ezen a héten lett volna ugyanis a Halálos iramban bemutatója, ami viszont a színész halála miatt így valószínűleg csúszni fog.