Index Vakbarát Hírportál

Csak 2016-ban látjuk meg, milyen Batman lesz Affleckből

2014.01.19. 16:10

2015 júliusáról 2016. május 6-ra halasztotta a Warner Bros. stúdió Az acélember című film folytatásának bemutatását, amelyben egymás ellen küzd majd a két szuperhős, Superman és Batman.

Az indoklás szerint azért halasztottak kilenc hónapot, mert a Joe Wright rendezte új Pán Péter-film számára tartogatják a 2015 nyári bemutató időpontot. Az Acélember folytatásában a szuperhősöket Ben Affleck (Batman) és Henry Cavill (Superman) fogja alakítani. A produkciót a tervek szerint idén kezdik forgatni.

A Batman-rajongók a mai napig nem dolgozták fel, hogy Affleck fogja játszani a kedvencüket, nem mintha nem játszották volna már sokkal rosszabb színészek is. Persze Afflecknek is voltak kétségei mielőtt igent mondott. „Eleinte vonakodtam attól, hogy elvállaljam Batman szerepét. Úgy éreztem, nem tudok megfelelni a karakterrel szembeni rajongói elvárásoknak” - nyilatkozta korábban.

Kevin Tsujihara Warner-vezér szerint Affleck Batmanje egy fáradt, kimerült, érett karakter lesz, aki már űzi egy ideje az ipart. Másmilyen nem is nagyon lehetne, mert Affleck lesz a legidősebb Batman a sorozat történetében.